Κρατείστε Επαφή

Έχετε μια πρόταση, σχόλιο ή ερώτηση; Επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε σύντομα!

Email

karamanidis@vet-center-preveza.gr
 
 
 

Τηλέφωνο

+30 26820 28981
+30 694 481 8484
 
 

Διεύθυνση

Λεωφ. Ιωαννίνων 414
48100
Πρέβεζα
Ελλάδα
περιθαλψη εκτακτης αναγκης
& ρουτινας
Πλήρης κλινική μικρών ζώων, τόσο για περιστατικά έκτακτης ανάγκης, όσο και για θεραπεία,
χειρουργική και οδοντιατρική περίθαλψη.
Πρωτης ταξεως φροντίδα
& Χαλαρωτικο περιβαλον
Πέρα από την πρωτοποριακή φροντίδα κατοικίδιων ζώων,
κάνουμε την κλινική μας άνετη, φιλική και χαλαρωτική
Διατροφη & Αξεσουαρ
 
Η καλύτερη κτηνιατρική φροντίδα για τα ζώα
είναι συνεχής και ποιοτική διατροφή.
Ψηφιακή Aκτινογραφία
Ψηφιακή Aκτινογραφία
Η ψηφιακή ακτινογραφία με τη χρήση συστημάτων ψηφιοποίησης (CR ή DR) είναι μια σχετικά νέα μέθοδος στο χώρο της κτηνιατρικής ακτινολογίας. Τα DR είναι μηχανήματα που ακτινοβολούν το ζώο και χωρίς τη μεσολάβηση πλάκας η εικόνα εμφανίζεται άμεσα στον υπολογιστή.
Υπερηχος
Υπερηχος
Η απεικόνιση με ηχητικά κύματα καλείται απεικόνιση υπερήχων και είναι η δεύτερη πιο κοινή μορφή ιατρικής απεικόνισης στην κτηνιατρική. Όταν εκτελείται υπερηχογράφημα, προβάλλεται στο σώμα του κατοικίδιου σας μία ακίνδυνη ακτίνα ήχου υψηλής συχνότητας - μη ανιχνεύσιμη από ανθρώπους ή κατοικίδια ζώα. Οι εξετάσεις με υπερήχους είναι συμπληρωματικές με τις ακτινογραφίες. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμες για την ανίχνευση κοιλιακών παθήσεων και είναι συχνά σε θέση να παρέχουν μια διάγνωση όταν οι ακτίνες Χ δεν μπορούν
Φιλοξενία Ζώων
Φιλοξενία Ζώων
Αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να παρέχουμε το υψηλότερο επίπεδο περιποίησης, καλλωπισμού και εκπαίδευσης για σκύλους και γάτες. Από την κοινωνικοποίηση έως την αλληλεπίδραση μεταξύ τους.
Αξεσουαρ
Αξεσουαρ
Δείξτε στο κατοικίδιο σας την αγάπη σας με επώνυμα παιχνίδια και αξεσουάρ από εμάς.
Διατροφή
Διατροφή
Η σωστή ισορροπία των θρεπτικών ουσιών είναι απαραίτητη για το κατοικίδιο σας. Τα ζώα χρειάζονται καθημερινά έναν συγκεκριμένο συνδυασμό πρωτεϊνών, υδατανθράκων, λιπών, βιταμινών, μετάλλων και νερού για να λειτουργεί ο οργανισμός τους κανονικά. Οι παρασκευαστές τροφών για κατοικίδια εργάζονται σκληρά για να καθορίσουν την ακριβή φόρμουλα που εισάγεται στα προϊόντα τους, ώστε να παρέχουν μια ισορροπημένη διατροφή και όλα όσα χρειάζεται το κατοικίδιο ζώο σας σε καθημερινή βάση.
Χειρουργείο
Χειρουργείο
Το ιατρείο διαθέτει ένα καλά εξοπλισμένο και αποστειρωμένο χειρουργείο μικρών ζώων, εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα χειρουργικού εξοπλισμού.
Ολική αναισθησία
Ολική αναισθησία
Οι χειρουργικές επεμβάσεις συνήθως εκτελούνται υπό ολική αναισθησία, η οποία φέρει πάντα κάποιο κίνδυνο. Ελαχιστοποιούμε τον κίνδυνο αυτό με την κατάλληλη προετοιμασία των ασθενών, χρησιμοποιώντας σύγχρονους αναισθητικούς παράγοντες και παρακολουθώντας προσεκτικά τους ασθενείς.
Πρώτα η ασφάλεια
Πρώτα η ασφάλεια
Φροντίζουμε ιδιαίτερα να καθαρίζουμε, να απολυμαίνουμε και να αποστειρώνουμε τον εξοπλισμό μας, ώστε να διασφαλίσουμε την πρόληψη των λοιμώξεων και τη βέλτιστη ασφάλεια των ασθενών.